top of page

Diensten van
Dental Art Work in Hasselt

OPLOSSINGEN OP MAAT VAN UW GLIMLACH

Dental Art Work is gespecialiseerd in esthetische prothesen en prothesen op implantaatstructuren. Hierbij houden we niet alleen rekening met het esthetisch aspect, maar denken we ook aan het functionele.

Onze kunstgebitten worden volledig met de hand gemaakt en dit op maat van uw gebit. Uw tandprothese is daarbij niet van uw echte tanden te onderscheiden. En zelfs wanneer het al eens misloopt, doet u gewoon een beroep op de herstellingsdienst van Dental Art Work.

ALTIJD EEN OPLOSSING VOOR UW TANDEN

Een mooi gebit geeft uw zelfvertrouwen een boost. Toch hoeft dat niet altijd in een ingrijpende ingreep te resulteren. Het gebruik van een nachtbeugel of een bleachbeugel kan hetzelfde doel dienen.

Dental Art Work werkt samen met professionals en ze kunnen rekenen op onze diensten. Zij bestellen chirurgische boorsjablonen, directloadings en uitneembare en verschroefbare tandprothesen.

Maar ook wanneer de communicatie verloopt via uw specialist, gaat Dental Art Work voor de perfecte oplossing voor uw gebit.

ALTIJD EEN PERSOONLIJKE AANPAK

Dental Art Work staat voor kwaliteit en zelfverzekerdheid. Dankzij de diverse prothesen en tandoplossingen, biedt Christophe Roucourt van Dental Art Work steeds de beste oplossing voor uw gebit.

Als tandtechnicus heeft hij oog voor detail, maar ook voor de functionaliteit en uitstraling van uw gebit. 

Maak vandaag nog een afspraak met Dental Art Work uit Hasselt en geniet binnenkort van een prachtig gebit.

bottom of page